Verbind.MedMij en zorgaanbieders

Verbind.MedMij maakt het patiënten en zorgaanbieders gemakkelijker gegevens uit te wisselen via een PGO. Ook stimuleer je eenvoudig het gebruik van PGO’s. Met een voor iedere zorgaanbieder unieke QR-code en URL, kunnen patiënten en cliënten gemakkelijker hun gegevens in een PGO ophalen.

Verbind.MedMij

Wat betekent Verbind.MedMij voor zorgaanbieders?

Wil je patiënt/cliënt gebruikmaken van een PGO? Met Verbind.MedMij kunnen zij zonder hulp een PGO kiezen en/of hun gegevens in jouw systemen in een PGO downloaden. Dit helpt je patiënt en maakt het voor jou als zorgaanbieder heel gemakkelijk het gebruik van PGO’s te stimuleren.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Wil je als zorgaanbieder gebruikmaken van Verbind.MedMij? Dan heb je een specifiek voor jouw praktijk of zorginstelling gemaakte QR-code en URL nodig. Die kun je zonder kosten downloaden op het bestelportaal van PGO.nl.

Daar kun je je visitekaartjes met de QR-code en URL personaliseren en direct bestellen (tegen een kleine vergoeding voor de druk- en verzendkosten). Verder vind je er ook al het andere materiaal van PGO.nl om je patiënten te informeren over PGO’s en het gebruik van PGO’s.

Heb je meer vragen of zoek je hulp? Neem dan contact met ons op.

Animatie met uitleg Verbind.MedMij voor zorgaanbieders