Contact - Meer weten?

Contact MedMij

Ben je zorg- of ICT-professional of heb je op een andere manier belangstelling voor MedMij en het MedMij Afsprakenstelsel? Voor vragen kun je terecht bij het MedMij-loket. Neem contact op via 070-317 3434 of stuur een mail. Ook voor klachten of andere opmerkingen ben je bij het loket aan het juiste adres.

Ben je journalist, neem dan contact op met onze persvoorlichter Floor Verbeek: bel 06-4151 9886 of stuur een mail. Voor het laatste nieuws en updates kun je ons ook volgen op Twitter en LinkedIn. Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Wil je iets weten over jouw eigen PGO? Neem dan contact op met je PGO-leverancier. Wil je meer weten over PGO’s? Bel dan het Nationale Zorgnummer voor algemene vragen of de DigiHulplijn voor praktische, digitale vragen.

Nationale Zorgnummer

Voor algemene vragen over PGO’s, maar ook over beeldbellen of telemonitoring, of het inzien of delen van je medische gegevens bel je 0900-235 6780 (20 cent per gesprek) of stuur een e-mail. Het Nationale Zorgnummer is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

DigiHulplijn

Heb je praktische vragen bij het gebruik van computer, mobiel of tablet als je aan de slag gaat met een PGO – zoals het installeren van een PGO, het aanmaken van een account of het gebruik van DigiD? De DigiHulplijn helpt je telefonisch verder of verwijzen door naar ondersteuning bij jou in de buurt: 0800-1508 (gratis). De DigiHulplijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Bezoekadres

Het bezoekadres van Stichting MedMij is Maanweg 174, gebouw C/3e etage, 2516 AB Den Haag.