MedMij op vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs

13-06-2023
9:30 - 16:30 uur
Jaarbeurs Utrecht

Stichting MedMij staat op 13, 14, en 15 juni op de Zorg & ICT-beurs. Samen met partners ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nictiz, VZVZ, NEN en Zorginstituut Nederland heeft VWS een paviljoen,  zijn er meer dan 20 workshops en is er op de openingsdag de talkshow Databeschikbaarheid. Minister voor Langdurige Zorg Conny Helder en Iman Merison, plaatsvervangend directeur Directie Informatiebeleid, geven een keynote.

Paviljoen

Samen met partners VWS, Nictiz, VZVZ, NEN en Zorginstituut Nederland heeft Stichting MedMij een paviljoen in de buurt van de mainstage. Medewerkers van alle partners praten graag met u over hoe we samen kunnen werken aan databeschikbaarheid. Denk hierbij aan beleid, (kwaliteits)standaarden, normen, de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en infrastructuur.

Sessies

Alle partners houden samen negen kennissessies en vijftien Health Tech Casestudies. Die sessies gaan bijvoorbeeld over de Nationale Visie en Strategie, databeschikbaarheid, de Wegiz, EHDS, het netwerkmodel in de informatiestandaard Wet langdurige zorg (Wlz), NEN-normen, digitale toegang en de PGO.

Meer informatie over het event vindt u op  de website van Zorg & ICT 2023. Registreren voor Zorg & ICT 2023 is gratis en kan via deze registratielink.