Bijeenkomst voor consultants

26-01-2023
15.30 - 18.00 uur
Via Teams

Als het gaat om gegevensuitwisseling in de zorg dan ken je MedMij waarschijnlijk al. Als dat nog niet zo is dan is er speciaal voor jou een workshop van 2,5 uur waarbij je door MedMij wordt geïntroduceerd in het MedMij Afsprakenstelsel, informatiestandaarden en gegevensdiensten, het toetredingsproces van leveranciers, de stand van zaken van VIPP-programma’s, de uitdagingen en de koers.

MedMij organiseert donderdag 26 januari van 15.30 tot 18.00 uur een kosteloze training voor consultants en projectleiders. Dat doen we, omdat we verwachten dat nog heel veel consultants en projectleiders met MedMij te maken gaan krijgen. En waar kun je kennis van MedMij beter vandaan halen dan rechtstreeks bij de bron?

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan vóór maandag 23 januari a.s. aan, klik hier op AANMELDEN. Je ontvangt dan een automatische bevestiging en agendabestand met Teamslink in je mailbox.

Praktische informatie
Wie: ICT-projectleiders en consultants in de zorg
Wanneer: donderdag 26 januari 2023
Tijd: 15.30 tot 18.00 uur
Waar: online via Teams

Is deze bijeenkomst misschien ook van belang voor een collega? Stuur deze uitnodiging dan vooral door en laat hem/haar zichzelf aanmelden.