Webinar Praktisch PGO-gebruik door jouw patiënten: hoe en waarmee?

02-03-2023
13.00 tot 14.00 uur
via Teams

Steeds meer Nederlanders kiezen een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) waarin ze hun medische gegevens bij o.a. de huisarts of het ziekenhuis kunnen verzamelen en beheren. Dat zijn goede ontwikkelingen want bij MedMij zijn we van mening dat iedere Nederlander regie moet krijgen over zijn of haar medische gegevens: je medische gegevens op één plek inzien, beheren en (later ook) delen.

MedMij biedt zorgaanbieders (en zorggebruikers) sinds kort de nieuwe service Verbind.MedMij. Dankzij Verbind.MedMij en de persoonlijke QR-code die zorgaanbieders kunnen meegeven aan hun patiënten wordt het ophalen van gegevens een stuk makkelijker. Robert Pelleboer, projectleider Verbind.MedMij, geeft tijdens de webinar inzicht in hoe Verbind.MedMij werkt en welke voordelen dit voor zowel zorgaanbieder als zorggebruiker oplevert. Het doel is om op een snellere en makkelijker manier je medische gegevens in je PGO op te halen. Ben jij zorgverlener, werk je voor een huisartsenpraktijk of in een ziekenhuis en wil jij actief aan de slag met PGO’s voor jouw patiënten, kom dan naar deze webinar.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Slimme Zorg Estafette die van 6 februari t/m 3 maart plaatsvindt door heel Nederland.

Wil je je inschrijven voor deze webinar, kijk dan op de betreffende webpagina van de Slimme Zorg Estafette.