Verken MedMij

Verken MedMij brengt al onze kennis en expertise samen in één platform. MedMij ontwikkelde de afgelopen jaren veel kennismaterialen (zoals factsheets, animaties, een toolkit, veelgestelde vragen) voor zorggebruikers, zorgaanbieders en leveranciers over (de voordelen van) PGO’s en de veilige uitwisseling van medische gegevens via PGO’s met een MedMij-label. Nieuw zijn onze gastcolleges en in-company workshops.

Verken MedMij

Verken MedMij op school of in bedrijf 

Wil je studenten van jouw opleiding op HBO- of universitair niveau laten kennismaken met PGO’s? Vanuit de praktijk of de techniek? Diverse MedMij-experts komen graag bij je langs voor een gastcollege voor jouw studenten. Ook kunnen we een in-company workshop op maat organiseren voor professionals en bestuurders van diverse (zorg)organisaties.

Onze experts hebben diverse achtergronden, dit kan zijn de techniek (architect) of de implementatie. Deze professionals ondersteunen diverse zorgaanbieders bij de implementatie van MedMij binnen hun organisatie. Daarom zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze echte meerwaarde bieden aan jouw studenten of collega’s.

Ben je benieuwd wat we voor jouw opleiding of organisatie kunnen betekenen? Vul dan op onderstaand formulier je interesses in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je andere vragen? Kijk dan op onze contactpagina.

Onderwerpen die interessant voor mij zijn (maximaal 4)
Wil je je aanmelden voor onze maandelijkse MedMij-nieuwsbrief? Dat kan hier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@medmij.nl.