MedMij is partner op het Mobile Healthcare Congres

03-10-2022
8:30 - 17:00 uur
Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht

MedMij is partner op het Mobile Healthcare Congres op 3 oktober. Je kunt ons vinden in de netwerkcorner waar collega’s Bart de Gans en Robert Pelleboer je graag ontmoeten.

Daarnaast verzorgt Bart een sessie vanaf 11.00 uur in zaal Break-out 3:

Stap voor stap naar meer gebruik van persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s)

Informatie: steeds meer zorgaanbieders kunnen via een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) met MedMij-label op een veilige én betrouwbare manier gezondheidsgegevens ontsluiten naar zorggebruikers. Tijdens deze sessie vertelt Bart de Gans van Stichting MedMij je over de huidige en toekomstige meerwaarde van PGO-gebruik voor zorgverleners. En hoe we de bestaande functionaliteiten van PGO’s met MedMij-label voor gebruikers verder willen optimaliseren. Verder delen we onze ervaringen over een aantal (kleinschalige) praktijktesten. Ook hoor je meer over MedElkaar, waarmee we zorgen dat PGO’s voor een groeiend aantal patiënten én zorgverleners beschikbaar, bruikbaar en nuttig worden.

Als relatiemanager heeft Bart de Gans nauw contact met meerdere zorginstellingen en VIPP-programmabureaus. De implementatie van persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) en het ontsluiten van gezondheidsgegevens naar zorggebruikers staan daarin centraal. Bart is daarnaast betrokken bij diverse praktijktesten en kent de voordelen van PGO-gebruik voor zowel zorgverlener als zorggebruiker.

Kijk voor meer informatie op: https://www.mobilehealthcareplatform.nl/